Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Årsmöte 2019

Hej kära medlem!

Tack för att du finns. Genom ditt medlemskap stödjer du Djurens Rätts viktiga arbete för djuren och det är väldigt värdefullt. Då du är medlem i Djurens Rätt och bosatt i Halmstad eller Falkenberg innebär det att du tillhör Djurens Rätt Halmstad-Falkenberg och blir därmed kallad till vårt årsmöte.

På årsmötet kommer vi gå igenom vad avdelningen gjort under året som gått, vad som ska hända i år, välja en ny styrelse samt välja ombud till Djurens Rätts riksstämma i maj. Vill du ta del av årsmöteshandlingarna innan själva mötet så kommer de att finnas tillgängliga på vår hemsida senast 1 vecka före årsmötet. Om du inte har tillgång till internet och vill ta del av årsmöteshandlingarna kan du ringa 08-555 914 00 så ser vi till att du får det hemskickat.

Ta din chans att påverka vårt arbete 2019 genom att delta på vårt årsmöte. Kom ihåg att betala årets medlemsavgift innan mötet för att ha möjlighet att rösta. Vi bjuder på fika!

Tid: 23 februari 2019, kl. 12.00
Plats: Studiefrämjandet Halmstad, Söndrumsvägen 31, 302 37 Halmstad

Kan du inte komma på mötet men ändå vill veta mer och kanske bli aktiv i Djurens Rätt? Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor om årsmötet eller andra frågor om vår verksamhet på halmstad@djurensratt.se. Du hittar oss också på Facebook genom att söka på “Djurens Rätt Halmstad-Falkenberg”.

Varmt välkommen och tack för ditt stöd!

Årsmöteshandlingar
Årsredovisning – kassaberättelse för 2018
Verksamhetsberättelse för 2018
Revisionsberättelse för 2018
Verksamhetsplan för 2019 
Budget för 2019